Jasna Markuš

Jasna Markuš

avtorica

Jasna Markuš je univerzitetna diplomirana ekonomistka, skoraj dve desetletji je delovala v gospodarstvu na področju tržnih komunikacij, nekaj let je posvetila izobraževanju v vlogi višješolske predavateljice za trženje in poslovno sporazumevanje, kot mladinska pisateljica je izdala trinajst knjig. Posebej dragocena ji je osebna izkušnja motivatorke in trenerke pri rehabilitaciji po poškodbi možganov. Je zavzeta raziskovalka in preizkuševalka gibalnih praks in nenehna iskalka kreativnih rešitev. Njeno ustvarjalnost navdihuje življenjsko vodilo: Dokler srce bije, je vse mogoče!

Mihaela Škrlj Brglez

Mihaela Škrlj Brglez

avtorica

Mihaela Škrlj Brglez je univerzitetna diplomirana ekonomistka, samostojna podjetnica na področju tržnega raziskovanja in marketinga. V zadnjih nekaj letih deluje predvsem v izobraževanju kot predavateljica, mentorica in izvajalka praktičnih delavnic. Je mati treh sinov, zagovornica ustvarjalnega in zdravega načina življenje, tabornica v srcu, predana naravi in gibanju. S prakticiranjem različnih vadb, plesa in gibalnih tehnik raziskuje in razvija svojo gibalno vsestranost ter vpeljuje gibanje na vsa področja svojega dela.

Jasna Trapečar Pavšič

Jasna Trapečar Pavšič

strokovna sodelavka

Jasna Trapečar Pavšič je profesorica specialne in rehabilitacijske pedagogike, Brain Gym® inštruktorica in svetovalka ter terapevtka za nevro-senzo-motorični razvoj po metodi MNRI®. 17 let je bila zaposlena v osnovni šoli, zadnja leta pa deluje v Mariboru, v okviru Zasebne specialno-pedagoške svetovalnice Jasna, kjer dela z otroki, mladostniki in odraslimi z različnimi izzivi, svetuje staršem, izvaja seminarje in delavnice. Je predavateljica za področja igre, vzgoje in gibalnega razvoja v spletni šoli za starše Veva.

©2022 TRIMINUTE © 

Forum Media, strokovne informacije in izobraževanja d.o.o.
Prešernova ulica 1 | 2000 Maribor | E-pošta: info@forum-media.si | Telefon: 02 250 18 00

A FORUM MEDIA GROUP COMPANY

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account